søndag den 21. marts 2010

Sushi version 1

Jeg ææææææææææææææææælsker sushi. Jeg tror ikke der er den slags rå fisk jeg ikke ville spise. Favoritterne er blæksprutte, laks og kammusling.
I denne weekend blev vores datter passet, min mand var til mandeting og jeg var alene hjemme (juhi). Selvfølgelig skulle jeg lave sushi for første gang.




Udstyret med (alt for meget!) laks, tun, et par kammuslinger, blandet grønsager, sushi ris, eddikeblandingen fra Sticks'n'sushi og ditto syltede ingefær (uhm det kan jeg spise rigtig meget af), en rulle måtte og ... at væsse vores bedste kniv til ninjaskarp :)




Jeg lavede nigiri med laks/rygeost/forårsløg, tun/æble/rygeost, kammusling/mango, laks/advokado/mango, tun/mango/forårsløg og lidt forskelligt der i mellem. Makirullerne blev især rigtig gode med kammusling/mango/forårsløg og jeg lavede også en makirulle med laks/tun/resterne af det grønne.




Det blev rigtig godt. Der var rigtig meget. Og jeg blev rigtig rigtig mega meget mæt :D

Næste gang vil jeg prøve at eksperimentere lidt med smagsindtrykkene. Kammusling passede rigtig godt med syrlige ting, næste gang vil jeg prøve med komboen appelsin/kammusling. Så kunne jeg også godt tænke mig at prøve krabbekød, blæksprutte og noget forskellig rogn.

Nogen forslag til spændende blandinger jeg bare må prøve?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar